skip to Main Content
Svetovalka - Silvija
Silvija

OSHO ZEN MOJSTER – Svetovalka, terapevtka in življenjska učiteljica. Silvija deluje spontano in intuitivno. Z njeno pomočjo boste odkrili, kako ljubiti sebe, da boste prejemali prejeli vse tisto kar si želite in tudi zaslužite. Z njeno pomočjo bodo vaše odločitve lažje in kakovost življenja visoka. Z videnjem in svetovanjem, ki vam ga Silvija podaja boste prišli do odgovorov in spoznanj. Lažje in lepše vam bo sobivati z ljudmi, delati, ljubiti, dajati in navsezadnje potrebujete v danem trenutku tudi sprejemati.

Samozavest naj bo tvoja prva življenjska spremljevalka.

Silvija kanalizira odgovore in vam jih posreduje, točno takšne, kot so ji podani. Ne olepšuje, pove točno bistvo.

V njeni dolgoletni karieri, se srečevala z številnimi duhovnimi mojstri in predavatelji. Diplome in priznanja za njeno delo in učenje dokazujejo, da je dobra v svojem duhovnem delu, vendar videnje in čutenje ki ji je bilo podarjeno v življenju z namenom, da vrši svoje poslanstvo in pomaga ljudem v težavah, je s tem neprimerljivo.

Nešteto vprašanj, prav toliko odgovorov in rešitev.

Delovni čas

8 – 23 ure vsak dan v letu.

Informacije

Svetovalke se v času svoje odsotnosti nadomeščajo.

Bojana, Celje

Po priporočilu sodelavke sem poklicala Silvijo. Gospa je izredno duhovna in inteligentna in navsezadnje odlično vidi in napoveduje. Vidi se, da je izobražena na vseh področjih ezoterike. Pomagala mi je pri izredno težki situaciji in z njeno pomočjo sem lažje ukrepala in se odločala.

Bojana, Celje
Rating : 5
Leonida Pintar, Cerknica

Klicala sem z namenom, da končno izvem ali bom rodila, ali posvojila otroka. Silvija mi je napovedala nosečnost. Naslednji mesec bom rodila fantka, tako kot ste mi povedala. Hvala vam, pa še kdaj…

Leonida Pintar, Cerknica
Rating : 5
Lidija Zalokar, Maribor

Kadar želim določene odgovore, na katere si sama ne znam odgovoriti pokličem Silvijo. Z Mettas terapijo se mi je dvignila kakovost življenja in ne vrtim se več v začaranem krogu. Sem bolj pogumna, odločna in samozavestna. Pridobila sem moškega, ki ga neizmerno ljubim in srečna sem kot še nikoli poprej.

Lidija Zalokar, Maribor
Rating : 5
Marica Tarfela, Nova Gorica

Moj mož je alkoholik in neizmerno trpim. Jaz in vsa družina. Malo ljudi me razume. Takrat pokličem Silvijo in skupaj najdeva rešitev.

Marica Tarfela, Nova Gorica
Rating : 5
Avrelio ZEN, Koper

Osho zen, karte, ki jih ne obvlada skoraj nihče, razume pa še manj. Napovedovati iz teh kart je prava umetnost. Silvija obvlada 100%. Zadovoljen sem bil z odgovori in svarili saj se tudi sam odpravljam na pot duhovnosti.

Avrelio ZEN, Koper
Rating : 5
Back To Top