skip to Main Content
Svetovalka - Neža
Neža

Mojstrica astrologije, numerologije in tarota. Podarjeno ji je bilo nadčutno branje in z vami se pogovarja kot duša z dušo, odgovore kanalizira po jasnovednem, jasnočutnem in jasnoslišnem kanalu. Energijo prepoznava in jo pravilno usmerja. Zaveda se svoje majhnosti in ponižnosti in z največjo odgovornostjo pomaga iskalcem da zagledajo svetlobo in ljubezen.

Vsi smo eno, nihče ni več kot drugi, vsi smo na poti uresničevanja samega sebe.

Z Nežino pomočjo boste odkrili, kako imeti radi sami sebe in kako s svojo energijo osvojiti vse okoli vas. Poskrbela bo, da se boste veselili svojega življenja in boste pozitivno zrli v prihodnost. Je prava oseba za vse, ki želijo konkreten in pošten odgovor.

Delovni čas

11 – 19 ure vsak dan v letu.

Informacije

Svetovalke se v času svoje odsotnosti nadomeščajo.

Tadeja, Maribor

V partnerskem odnosu nisem bila srečna, nisem zaupala vase in v svoje občutke. Bala sem se reakcije drugih. Rabila sem konkretne odgovore in direktno spodbudo in to sem prejela s strani gospe Neže. S partnerjem sva šla vsak svojo pot in ko sva se nekaj dni nazaj srečala, mi je zatrdil, da je tudi on srečen.

Tadeja, Maribor
Rating : 5
Andreja, Zreče

Hvala ker ste mi pomagali razumeti. Znaki in opažanja okoli mene so dobila smisel. Pozitiven! Nimam več občutka, da sem čudna, sem zadovoljna s seboj in energijo, ki me obdaja.

Andreja, Zreče
Rating : 5
Back To Top