skip to Main Content

Mettas terapija

Mettas terapija vam omogoča, da v zelo kratkem času spremenite svoje življenje na bolje.

  • Imate strahove?
  • Ste nesamozavestni?
  • Vam zaradi neznanih vzrokov upada kakovost življenja?
  • Vam večno primanjkuje denarja?
  • Ste nemočni?
  • Vedno znova ponavljate iste napake in vzorce prenašate na novo začete stvari?
  • Težave v partnerstvu?

Vidimo vzroke za vaša dejanja, zato vam lahko pomagamo, da izbrišete vzorce in travme iz vašega življenja.

Osho Zen Tarot

Mettas terapije učinkujejo 100%, saj se vam stvari in dogodki izbrišejo iz spomina, hkrati pa delamo v svojem pozitivnem polju. S tem vas zaščitimo in odstranimo negativne energije iz vašega poškodovanega polja.

Mettas terapija je prav tako učinkovita, če jo izvajamo po telefonu. Prihranite si čas in nas pokličite za termin ali nasvet.

Silvija
Svetovalka - Silvija

Samozavest naj bo tvoja prva življenjska spremljevalka.

Ana – Tina
Svetovalka - Ana-Tina

Ljubi sebe, da te bodo lahko ljubili drugi.

Neža
Svetovalka - Neža

Vsi smo eno, nihče ni več kot drugi.

Zavedamo se, da smo samo duše, ki iščemo in se rade vračamo k svojemu Izvoru. Na planetu smo zaradi izkušnje, dosegajo nas energije Mojstrov in z veseljem smo kanal za njihovo Moč. Z razvojem zavedanja smo prepoznale, da namišljenih prijateljev v resnici ni, obstajajo pa energije, ki nas usmerjajo, tolažijo, opogumljajo in nikoli žalijo. Z njimi se povezujemo in mnogim predajamo uvide v preteklost, sedanjost in prihodnost.

Novodobnost ob koncu kalijuge je povezana z veliko odgovornostjo in ljudje, ki smo poklicani da dvigujemo vibracijo na planetu in v posameznikih smo predani Svetlobi. In svetloba je zelo velika odgovornost.

Mnogo preskokov, mnogo zaključevanj, mnogo novih spoznanj. Človeka pa brusi in oblikuje le bolečina. Vsi smo eno, nihče ni več kot drugi, vsi smo na poti uresničevanja samega sebe. Radi živimo. Verjamemo da je za to zaslužen dvig lastnega zavedanja.

Podarjeno nam je bilo nadčutno branje in z vami se pogovarjamo kot duša z dušo, odgovore kanaliziramo po jasnovednem, jasnočutnem in jasnoslišnem kanalu. Energijo prepoznavamo in jo pravilno usmerjamo. Zavedamo se svoje majhnosti in ponižnosti in z največjo odgovornostjo pomagamo iskalcem da zagledajo svetlobo in ljubezen.

Potrebujete pogovor? Nasvet? Intuitiven vpogled? Vas zanima ljubezen, zdravje, namen bivanja na planetu, služba, razplet dogodkov, otroci ali karkoli drugega? Pokličite. Vesele bomo vašega klica.

Želite, da skozi nas spregovori Inteligenca, ki vas pozna bolje kot se poznate sami? Za vas bomo pogledale izza tančice prostora in časa. Z veseljem bomo kanal za to moč in glas teh mogočnih nebeških energij ter vam pomagale na vaših razpotjih. Povezujemo se z energijo najvišje vibracije Paramatmo, ki ni osnovana na strahu, ampak na zaupanju in ljubezni.

Dobrodošli na klepet z dušo. Naša svetovanja po pričevanju mnogih delujejo terapevtsko, energijo zaznavamo in usmerjamo na daljavo. V času pogovora boste deležni “kopanja” v teh čarobnih energijah.

Silvija, Tina in Neža

O videnju

Videnje je trenutek, kadar nenadoma začutimo preblisk določenega ali nedoločenega dogodka, pomena besede ali dejanja. Videnje si je potrebno s pravilno razložiti ali tolmačiti. Mnogo ljudi ima pogosto ali bolj poredkoma videnja, vendar ne pripisujejo temu nobenega pomena, kajti v sodobnem svetu in hitrem tempu, ne zaznajo sporočila, ki so ga nehote prejeli.

Jasnovidnost

Jasnovidnost in videnje ljudje nekoliko zamenjujejo. Le malokdo si lahko dovoli reči, da je jasnoviden. Jasnoviden človek ne uporablja kart, ampak se fokusira na določeno točko in v nekakšne vrste meditaciji sprejema določene informacije brez pomagal, ki jih pove naprej. Jasnovidec ne odgovarja na točno določena vprašanja, včasih govori v krogu, tako, da mora izpraševalec sam poiskati odgovor. Jasnovidnost je dana z višjo energijo nekaterim posameznikom, ki imajo dobro odprto tretje oko in znajo dobro tolmačiti znamenja ali svarila, ki prihajajo skozi kanal do njega…Kadar obiščete jasnovidno osebo, je najbolje, da si določene stvari zapisujete, saj v tistem trenutku velikokrat ne zaznate sporočila, imajo pa namen.

Back To Top