skip to Main Content
Svetovalka Meta

Medij in Jasnovidka META že leta napoveduje prihodnost Slovencem. Njeni odgovori so nemalokrat popolnoma točni , čeprav so včasih kratki točno zadenejo bistvo. Meta pravi, da je veliko odvisno tudi od iskrenosti izpraševalca.

META se je v vseh letih njenega delovanja izobraževala in nadgrajevala svoje znanje, preko lastnih življenjskih izkušenj je podkrepila svojo intuicijo in senzibilnost, v vseh primerih pa je ohranila vse tisto kar jo postavlja na prvo mesto med vedeževalci, to je poštenost do izpraševalca, kar v določenem trenutku ogromno pomeni, saj se zadovoljne stranke prav zaradi tega vračajo. Meta je vseživljenjski človek, ne izpostavlja se rada, vendar je potrebno poudariti, da je njena malenkost vedno na pravem mestu ob določenem trenutku, saj je velikokrat prisotna pri dobrodelnem delovanju, delo in druženje z otroci s posebnimi potrebami pa jo dejansko osrečuje in izpolnjuje, saj meni, da so to angeli, ki so s posebnim namenom poslani na zemljo.

Meni, da je njeno poslanstvo pomagati ljudem, zato je tudi razvila svojo lastno METTAS TERAPIJO, ki jo s pridom uporablja, kadar dela z ljudmi v stiski.

META je tudi MEDIJ kar nikoli posebno ne izpostavlja. Odgovore črpa preko duš, ki so nemalokrat prisotne kadar dela. Če duše prinašajo sporočilo izpraševalcu kanalizira odgovore in jih tolmači.

Meta sprejema stranke v Šentjurju in Ljubljani.

Naročila na zgornji telefonski številki.

Delovni čas

8 – 23 ure vsak dan v letu.

Informacije

Svetovalke se v času svoje odsotnosti nadomeščajo.

Bojana, Celje

Po priporočilu sodelavke sem poklicala Silvijo. Gospa je izredno duhovna in inteligentna in navsezadnje odlično vidi in napoveduje. Vidi se, da je izobražena na vseh področjih ezoterike. Pomagala mi je pri izredno težki situaciji in z njeno pomočjo sem lažje ukrepala in se odločala.

Bojana, Celje
Rating : 5
Leonida Pintar, Cerknica

Klicala sem z namenom, da končno izvem ali bom rodila, ali posvojila otroka. Silvija mi je napovedala nosečnost. Naslednji mesec bom rodila fantka, tako kot ste mi povedala. Hvala vam, pa še kdaj…

Leonida Pintar, Cerknica
Rating : 5
Lidija Zalokar, Maribor

Kadar želim določene odgovore, na katere si sama ne znam odgovoriti pokličem Silvijo. Z Mettas terapijo se mi je dvignila kakovost življenja in ne vrtim se več v začaranem krogu. Sem bolj pogumna, odločna in samozavestna. Pridobila sem moškega, ki ga neizmerno ljubim in srečna sem kot še nikoli poprej.

Lidija Zalokar, Maribor
Rating : 5
Marica Tarfela, Nova Gorica

Moj mož je alkoholik in neizmerno trpim. Jaz in vsa družina. Malo ljudi me razume. Takrat pokličem Silvijo in skupaj najdeva rešitev.

Marica Tarfela, Nova Gorica
Rating : 5
Avrelio ZEN, Koper

Osho zen, karte, ki jih ne obvlada skoraj nihče, razume pa še manj. Napovedovati iz teh kart je prava umetnost. Silvija obvlada 100%. Zadovoljen sem bil z odgovori in svarili saj se tudi sam odpravljam na pot duhovnosti.

Avrelio ZEN, Koper
Rating : 5
Back To Top