skip to Main Content
Svetovalka Lara

Direktna, iskrena, temperamentna… Moja pot me je vodila skozi učenje z rabo različnih pripomočkov, ki jih sedaj uporabljam pri svojem delu.

  • ciganske karte
  • kipper karte
  • magične karte sporočil
  • tarot (zlati, psihološki)
  • oracie (Mistic shaman, The green witch)
  • jasnoskušnost, jasnovidnost, dušno branje

Ko doživiš smrt v lastnih rokah, takrat dojameš energije, ki so prisotne ob nas. Svet energij mi predstavlja veliko spoštovanje, predvsem pa hvaležnost, da sem lahko kanal, ki prenaša sporočila za vas.

Magic is life, life is magic je moj moto. Zato bodite del svetlejše prihodnosti ….TUKAJ IN ZDAJ.

Delovni čas

8 – 23 ure vsak dan v letu.

Informacije

Svetovalke se v času svoje odsotnosti nadomeščajo.

Bojana, Celje

Po priporočilu sodelavke sem poklicala Silvijo. Gospa je izredno duhovna in inteligentna in navsezadnje odlično vidi in napoveduje. Vidi se, da je izobražena na vseh področjih ezoterike. Pomagala mi je pri izredno težki situaciji in z njeno pomočjo sem lažje ukrepala in se odločala.

Bojana, Celje
Rating : 5
Leonida Pintar, Cerknica

Klicala sem z namenom, da končno izvem ali bom rodila, ali posvojila otroka. Silvija mi je napovedala nosečnost. Naslednji mesec bom rodila fantka, tako kot ste mi povedala. Hvala vam, pa še kdaj…

Leonida Pintar, Cerknica
Rating : 5
Lidija Zalokar, Maribor

Kadar želim določene odgovore, na katere si sama ne znam odgovoriti pokličem Silvijo. Z Mettas terapijo se mi je dvignila kakovost življenja in ne vrtim se več v začaranem krogu. Sem bolj pogumna, odločna in samozavestna. Pridobila sem moškega, ki ga neizmerno ljubim in srečna sem kot še nikoli poprej.

Lidija Zalokar, Maribor
Rating : 5
Marica Tarfela, Nova Gorica

Moj mož je alkoholik in neizmerno trpim. Jaz in vsa družina. Malo ljudi me razume. Takrat pokličem Silvijo in skupaj najdeva rešitev.

Marica Tarfela, Nova Gorica
Rating : 5
Avrelio ZEN, Koper

Osho zen, karte, ki jih ne obvlada skoraj nihče, razume pa še manj. Napovedovati iz teh kart je prava umetnost. Silvija obvlada 100%. Zadovoljen sem bil z odgovori in svarili saj se tudi sam odpravljam na pot duhovnosti.

Avrelio ZEN, Koper
Rating : 5
Back To Top