skip to Main Content
Svetovalka Jelena
Jelena

Iskrena, umirjena, poduhovljena… Moje življenje temelji na duhovnosti in kreativnosti. Moje svetovanje temelji na tem, da prepoznate sami sebe, se pričnete postavljati zase in se naučite ljubiti sami sebe. Ko dosežete to raven boste definitivno ljubljeni in le ljubezen je tisto kar nekaj šteje. Postanite srečni in ko boste to dosegli vas bo sreča obiskala vsakokrat, ko si boste to zaželeli.

Živi življenje, dajaj in sprejemaj.

  • medsebojni odnosi
  • kako do uspeha
  • magične karte sporočil
  • tarot (zlati, psihološki)
  • Angelske karte
  • jasnoslušnost, jasnovidnost, dušno branje Mettas terapije

Kadar se zlijem z vami sem vi. Stopim v vaše polje in se poistovetim z vami.
Sem kanal, ki vam posreduje sporočila in imam moč, da spremenite svoje življenje.

Delovni čas

8 – 23 ure vsak dan v letu.

Informacije

Svetovalke se v času svoje odsotnosti nadomeščajo.

Bojana, Celje

Po priporočilu sodelavke sem poklicala Silvijo. Gospa je izredno duhovna in inteligentna in navsezadnje odlično vidi in napoveduje. Vidi se, da je izobražena na vseh področjih ezoterike. Pomagala mi je pri izredno težki situaciji in z njeno pomočjo sem lažje ukrepala in se odločala.

Bojana, Celje
Rating : 5
Leonida Pintar, Cerknica

Klicala sem z namenom, da končno izvem ali bom rodila, ali posvojila otroka. Silvija mi je napovedala nosečnost. Naslednji mesec bom rodila fantka, tako kot ste mi povedala. Hvala vam, pa še kdaj…

Leonida Pintar, Cerknica
Rating : 5
Lidija Zalokar, Maribor

Kadar želim določene odgovore, na katere si sama ne znam odgovoriti pokličem Silvijo. Z Mettas terapijo se mi je dvignila kakovost življenja in ne vrtim se več v začaranem krogu. Sem bolj pogumna, odločna in samozavestna. Pridobila sem moškega, ki ga neizmerno ljubim in srečna sem kot še nikoli poprej.

Lidija Zalokar, Maribor
Rating : 5
Marica Tarfela, Nova Gorica

Moj mož je alkoholik in neizmerno trpim. Jaz in vsa družina. Malo ljudi me razume. Takrat pokličem Silvijo in skupaj najdeva rešitev.

Marica Tarfela, Nova Gorica
Rating : 5
Avrelio ZEN, Koper

Osho zen, karte, ki jih ne obvlada skoraj nihče, razume pa še manj. Napovedovati iz teh kart je prava umetnost. Silvija obvlada 100%. Zadovoljen sem bil z odgovori in svarili saj se tudi sam odpravljam na pot duhovnosti.

Avrelio ZEN, Koper
Rating : 5
Back To Top