skip to Main Content

Mettas terapija

Mettas terapija vam omogoča, da v zelo kratkem času spremenite svoje življenje na bolje.

  • Imate strahove?
  • Ste nesamozavestni?
  • Vam zaradi neznanih vzrokov upada kakovost življenja?
  • Vam večno primanjkuje denarja?
  • Ste nemočni?
  • Vedno znova ponavljate iste napake in vzorce prenašate na novo začete stvari?
  • Težave v partnerstvu?

Vidiva vzroke za vaša dejanja, zato vam lahko pomagava, da izbrišete vzorce in travme iz vašega življenja.

Osho Zen Tarot

Mettas terapije učinkujejo 100%, saj se vam stvari in dogodki izbrišejo iz spomina, hkrati pa delava v svojem pozitivnem polju. S tem vas zaščitiva in odstraniva negativne energije iz vašega poškodovanega polja.

Mettas terapija je prav tako učinkovita, če jo izvajamo po telefonu. Prihranite si čas in naju pokličite za termin ali nasvet.

Ema – Viktorija
Svetovalka - Ema - Viktorija

Samozavest naj bo tvoja prva življenjska spremljevalka.

Ana – Tina
Svetovalka - Ana - Tina

Ljubi sebe, da te bodo lahko ljubili drugi.

O videnju

Videnje je trenutek, kadar nenadoma začutimo preblisk določenega ali nedoločenega dogodka, pomena besede ali dejanja. Videnje si je potrebno s pravilno razložiti ali tolmačiti. Mnogo ljudi ima pogosto ali bolj poredkoma videnja, vendar ne pripisujejo temu nobenega pomena, kajti v sodobnem svetu in hitrem tempu, ne zaznajo sporočila, ki so ga nehote prejeli.

Jasnovidnost

Jasnovidnost in videnje ljudje nekoliko zamenjujejo. Le malokdo si lahko dovoli reči, da je jasnoviden. Jasnoviden človek ne uporablja kart, ampak se fokusira na določeno točko in v nekakšne vrste meditaciji sprejema določene informacije brez pomagal, ki jih pove naprej. Jasnovidec ne odgovarja na točno določena vprašanja, včasih govori v krogu, tako, da mora izpraševalec sam poiskati odgovor. Jasnovidnost je dana z višjo energijo nekaterim posameznikom, ki imajo dobro odprto tretje oko in znajo dobro tolmačiti znamenja ali svarila, ki prihajajo skozi kanal do njega…Kadar obiščete jasnovidno osebo, je najbolje, da si določene stvari zapisujete, saj v tistem trenutku velikokrat ne zaznate sporočila, imajo pa namen.

Back To Top