skip to Main Content
Ema – Viktorija

OSHO ZEN MOJSTER – Svetovalka, terapevtka in življenjska učiteljica. Ema Viktorija deluje spontano in intuitivno. Z njeno pomočjo boste odkrili, kako ljubiti sebe, da boste prejemali prejeli vse tisto kar si želite in tudi zaslužite. Z njeno pomočjo bodo vaše odločitve lažje in kakovost življenja visoka. Z videnjem in svetovanjem, ki vam ga Ema – Viktorija podaja boste prišli do odgovorov in spoznanj. Lažje in lepše vam bo sobivati z ljudmi, delati, ljubiti, dajati in navsezadnje potrebujete v danem trenutku tudi sprejemati.

Samozavest naj bo tvoja prva življenjska spremljevalka.

Ema – Viktorija kanalizira odgovore in vam jih posreduje, točno takšne, kot so ji podani. Ne olepšuje, pove točno bistvo.

V njeni dolgoletni karieri, se srečevala z številnimi duhovnimi mojstri in predavatelji. Diplome in priznanja za njeno delo in učenje dokazujejo, da je dobra v svojem duhovnem delu, vendar videnje in čutenje ki ji je bilo podarjeno v življenju z namenom, da vrši svoje poslanstvo in pomaga ljudem v težavah, je s tem neprimerljivo.

Nešteto vprašanj, prav toliko odgovorov in rešitev.

Delovni čas

Njen delovnik je fleksibilen.

Informacije

Kadar je svetovalka odsotna, jo nadomešča druga.

Svetovalka - Ema - Viktorija
Mnenje – Ema-Viktorija – 01

Po priporočilu sodelavke sem poklicala Emo-Viktorijo. Gospa je izredno duhovna in inteligentna in navsezadnje odlično vidi in napoveduje. Vidi se, da je izobražena na vseh področjih ezoterike. Pomagala mi je pri izredno težki situaciji in z njeno pomočjo sem lažje ukrepala in se odločala.

Bojana, Celje
Mnenje – Ema-Viktorija – 02

Klicala sem z namenom, da končno izvem ali bom rodila, ali posvojila otroka. Ema mi je napovedala nosečnost. Naslednji mesec bom rodila fantka, tako kot ste mi povedala. Hvala vam, pa še kdaj...

Leonida Pintar, Cerknica
Mnenje – Ema-Viktorija – 03

Kadar želim določene odgovore, na katere si sama ne znam odgovoriti pokličem Emo. Z Mettas terapijo se mi je dvignila kakovost življenja in ne vrtim se več v začaranem krogu. Sem bolj pogumna, odločna in samozavestna. Pridobila sem moškega, ki ga neizmerno ljubim in srečna sem kot še nikoli poprej.

Lidija Zalokar, Maribor
Mnenje – Ema-Viktorija – 04

Moj mož je alkoholik in neizmerno trpim. Jaz in vsa družina. Malo ljudi me razume. Takrat pokličem Emo in skupaj najdeva rešitev.

Marica Tarfela, Nova Gorica
Mnenje – Ema-Viktorija – 05

Osho zen, karte, ki jih ne obvlada skoraj nihče, razume pa še manj. Napovedovati iz teh kart je prava umetnost. Ema-Viktorija obvlada 100%. Zadovoljen sem bil z odgovori in svarili saj se tudi sam odpravljam na pot duhovnosti.

Avrelio ZEN, Koper
Back To Top